عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



*Welcome To KhabarMaskan*

آمار مطالب

:: کل مطالب : 795
:: کل نظرات : 5

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 11

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 455
:: باردید دیروز : 2132
:: بازدید هفته : 4636
:: بازدید ماه : 5194
:: بازدید سال : 11301
:: بازدید کلی : 1350266

RSS

Powered By
loxblog.Com

برترین سایت اخبار مسکن و اقتصادی

مسئولیت واردات ماشین‌آلات و محصولات چاپی به وزارت صنایع منتقل شد (1395/11/11)
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 20:1 | بازدید : 556 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )
سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز دوشنبه ۱۱ بهمن با حضور در دفتر کار محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، تفاهمنامه انتقال مسئولیت واردات و نقل و انتقال تمامی ماشین‌آلات و محصولات چاپی را به وزارت صنعت، معدن و تجارت، امضا کرد.
مسئولیت واردات ماشین‌آلات و محصولات چاپی به وزارت صنایع منتقل شدپول‌نیوز - با توافق امروز وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و صنعت، معدن و تجارت، مسئولیت واردات و نقل و انتقال ماشین‌آلات صنعت چاپ، به وزارت صنعت، معدن و تجارت منتقل شد.
 
سیدرضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز دوشنبه ۱۱ بهمن با حضور در دفتر کار محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، تفاهمنامه انتقال مسئولیت واردات و نقل و انتقال تمامی ماشین‌آلات و محصولات چاپی را به وزارت صنعت، معدن و تجارت، امضا کرد.
 
غلامرضا شجاع مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگرافان تهران که به نمایندگی از تشکل‌های صنعت چاپ در این جلسه حضور یافته بود، با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: مطابق این تفاهمنامه که در ۴ بند میان دو وزیر امضا شده است، مسئولیت واردات و نقل و انتقال تمامی ماشین‌آلات و محصولات چاپی به وزارت صنعت، معدن و تجارت انتقال یافت.
 
وی افزود: همچنین مقرر شد به زودی کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز اتاق اصناف، تشکیل شود تا بر روند اجرای این تفاهمنامه و نیز چگونگی اجرای آن، نظارت کند و همچنین این موضوع، تا پایان سال در قالب لایحه‌ای در هیئت دولت به تصویب نهایی برسد.
 
همچنین به گفته نماینده تشکل‌های صنعت چاپ در این جلسه، مطابق یکی از مواد تفاهمنامه به امضا رسیده میان دو وزیر، چاپخانه‌هایی که در درون شهرها به فعالیت می‌پردازند، مشمول خروج از شهر و قاننون مربوط به استقرار صنایع در شعاع بیش از ۱۲۰ کیلومتری از شهرها، نخواهند شد.
 
شجاع یادآور شد: در این جلسه علاوه بر سیدرضا صالحی امیری و محمدرضا نعمت‌زاده، وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و صننعت، معدن و تجارتف سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزرت ارشاد و صالحی‌نیا معاون وزارت صنعت معدن و تجارت، محمودرضا برازش مدیرکل دفتر امور چاپ وزارت ارشاد، بزرگمهر، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و طالب‌زاده، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین روسای اتحادیه‌ها و انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی حوزه چاپ، نیز حضور داشتند.


:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ساختمان آلومینیوم در هراس ویرانی(1395/11/11)
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 19:49 | بازدید : 555 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )

ساختمان آلومینیوم در هراس ویرانی

ساختمان آلومینیوم

طبقه ساختمان آلومینیوم به همراه ۸۰۰ واحد تجاری‌اش نگران از عاقبتی هستند که پلاسکو را ویران کرد. سازنده‌شان یک نفر بوده و با فاصله دو سال پلاسکو زودتر ساخته شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، ۱۳ طبقه ساختمان آلومینیوم به همراه ۸۰۰ واحد تجاری‌اش نگران از عاقبتی هستند که پلاسکو را ویران کرد. سازنده‌شان یک نفر بوده و با فاصله دو سال پلاسکو زودتر ساخته شد. با این وجود همه نگاه‌ها بعد از پلاسکو به سمت ساختمان آلومینیوم چرخیده و با خود می‌گویند نکند ساختمان بعدی در خیابان جمهوری آلومینیوم باشد... آلومینیوم پارسال آتش گرفت. حریق ساعت ۵:۱۴ صبح روز جمعه سوم مهرماه گزارش و در ساعت ۸:۴۰ صبح مهار شد. خوشبختانه این حادثه به‌دلیل زمان رخ دادنش هیچ مصدومی نداشت؛ اما نشان می‌دهد احتمال خطر برای این ساختمان ۵۰ ساله هم وجود دارد. برای همین کسبه از این ماجرا نگرانند و به دنبال راه چاره‌اند. این را وقتی متوجه شدیم که کاغذ آچهاری روی در آسانسور چسبانده و روی آن نوشته بودند ساعت ۱۴ روز دهم بهمن‌ماه در طبقه دهم جلسه فوری برای کسبه، صاحبان سرقفلی و مدیریت برگزار می‌شود. قبل از آن که خودمان را به جلسه برسانیم سری به طبقات ساختمان زدیم و با تعدادی از کاسبانی که هنوز در مغازه‌هایشان بودند به گفت‌وگو پرداختیم که در ادامه بخوانید.


ساختمان آلومینیوم یکی از قدیمی‌ترین ساختمان‌هایی است که فروشگاه‌های آن به تعمیرگاه‌های ساعت و طبقات آن به مؤسسات کوچک اجاره داده شده. این ساختمان در زمان ساخت، سومین بنای بلندمرتبه و دارای آسانسور در ایران بود؛ اما حالا در میان ساختمان‌های بلند و کوتاه خیابان جمهوری گم شده و اگر آن را نشناسی باید بگردی تا به تابلوی ساختمان آلومینیوم برسی. ساختمانی که دیگر گرد پیری روی آن حسابی خودنمایی می‌کند و کثیفی نمای ساختمان بر تأثیر کهنه بودن آن اضافه کرده است. وقتی وارد آن بشوید متوجه خواهید شد که ساختمان حالت H مانندی دارد و به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم می‌شود که آسانسورهای آن هم مجزا هستند. راه رسیدن به طبقه دوم حیاط، پلکانی باریک است. برای رسیدن به باقی طبقات ساختمان که از زیر سقف توری نمایانند، باید از آسانسور استفاده کرد. البته اگر جانی در پاهایتان دارید بهتر است از پله‌ها استفاده کنید چون هم زمان رسیدن آسانسور خیلی طول می‌کشد هم با دیدن آن وحشت به جانتان می‌افتد که آیا شما را به طبقه مورد نظر خواهد رساند؟!

نگران که هستیم...

در کنار این ساختمان فروشگاه‌های لوازم صوتی و تصویری، ساعت فروشی و لوازم خانگی است و همه مشغول کارند. وارد ساختمان آلومینیوم بشوید متوجه خواهید شد که هر طبقه آن تقریباً مخصوص به یک کار است. یک طبقه برای ساعت‌سازان است؛ یک طبقه برای لوازم خانگی و تعمیرات و قطعات آن است؛ یک طبقه برای وسایل فیلم‌سازی است و... اما بخش لوازم خانگی و ساعت‌سازی و ساعت فروشی‌اش از باقی مغازه‌ها معروف‌تر و شناخته شده‌ترند. وارد یکی از مغازه‌های ساعت‌فروشی می‌شویم و صاحب آن در پاسخ به این سؤال که نگران نیستند عاقبت‌تان مانند پلاسکو شود؟ می‌گوید: «نگران که هستیم. همین الان به طبقه دهم بروید می‌بینید که کسبه جلسه دارند و در این زمینه می‌خواهند به یک نتیجه کلی برسد. به هر حال اینجا محل کسب ماست و ساعت‌های زیادی را در آن می‌گذرانیم. سرمایه‌مان اینجا خوابیده و باید نگران آن باشیم. مخصوصاً که سازنده این دو ساختمان یکی است و عمرشان هم مانند هم است. تا الان کارهایی که انجام شده بیمه کردن مغازه‌هاست و رعایت موارد ایمنی تا ببینیم خدا چه می‌خواهد.»

آلومینیوم بتونی است و پلاسکو تیرآهنی بود

مغازه‌ای که تعمیرات لوازم خانگی است از اخطارهایی می‌گوید که به ساختمان پلاسکو داده شده بود: «من اینجا ۱۶ سال است که کار می‌کنم. به هر حال ساختمان قدیمی است و باید به آن رسید. اگر نرسی بلای جانت می‌شود. بارها پلاسکو اخطار دیده بود اما کسبه و صاحب ساختمان به آن توجه نکرد. بخواهند اخطار هم بدهند که نمی‌آیند به من کاسب بگویند، می‌روند به مدیریت می‌گویند. مدیریت هم اگر گوشش بدهکار نباشد همان می‌شود که دیدید.» مالک مغازه تعمیرات جاروبرقی در طبقه سوم؛ سازه آلومینیوم را با پلاسکو متفاوت می‌داند و می‌گوید: «اگر دقت کرده باشید پلاسکو عریض بود و آلومینیوم حالت H مانند دارد. اینجا بتون است و پلاسکو تیر آهن بود. این ساختمان تا ۱۰۰ سال دیگر هم عمر می‌کند؛ به شرط آن که بازسازی و مرمت شود وگرنه بتون فولادی هم باشد امکان ریزش آن وجود خواهد داشت.»

ساختمان بریزد دیگر سرقفلی‌ها ارزش ندارد

خودمان را به طبقه دهم می‌رسانیم. جایی که اکثر کسبه ساختمان در سالن اجتماعات اتحادیه لوازم خانگی جمع شده‌اند تا برای محل کسبشان فکری کنند و عاقبتش مانند روزگار پلاسکو نشود. بیشتر از ۵۰ نفرند و آقای هاشمی، رییس شورای ساختمان آلومینیوم مشغول صحبت کردن است. بیشتر تاکیدش روی همکاری کسبه است و می‌خواهد آنها را ترغیب کند تا با همکاری‌شان وضعیت بحرانی آلومینیوم را بهبود ببخشند تا مانند پلاسکو نشود. او می‌گوید: «اگر کسبه به فکر خودشان باشند اول از همه مغازه‌هایشان را بیمه می‌کنند. اگر بیمه نکنند شورا وارد عمل می‌شود. از طرف دیگر تمام تلاش شورا در زمان صحبت با بنیاد مستضعفان این بود که بخشی از هزینه مرمت ساختمان را بر عهده بگیرد و بخش دیگر را کاسب‌ها بدهند. به هر حال کاسب‌ها در اینجا سهم سرقفلی دارند که باید نگران آن باشند. چون اگر ساختمان ویران شود دیگر این سرقفلی‌ها ارزش ندارد.»

الان که صحبت از ساختمان‌های قدیمی است باید کاری کرد

او در ادامه صحبت‌هایش از کسبه خواست با پرداخت سهم خود در بهبود وضعیت ساختمان سهیم باشند و می‌گوید: «الان اولویت ساختمان اطفای حریق، نمای ساختمان و برق است. ما تاجایی که توان داریم می‌خواهیم از بنیاد مستضعفان به عنوان مالک مبلغی را بگیریم اما باقی را باید کسبه پرداخت کنند. بارها تصمیم به این کار گرفته شد اما همکاری نکردن کسبه موجب شد تا این روند ادامه پیدا نکند. به نظر ما با توجه به این که شرایط پلاسکو موجب شده تا بنیاد مستضعفان دست به کار شود، باید کاری کرد وگرنه ۱۰-۱۲ روز دیگر هیچ کاری از دستمان برنمی آید. کسبه متحد شوند و قبول کنند مبلغ را بپردازند تا امروز ۵۰-۵۰ با بنیاد به توافق رسیده‌ایم با اینکه می‌خواهند سهم خودشان را ۲۰ درصد کنند اما تلاش داریم این اتفاق نیفتد.»

بعد از حادثه پلاسکو چشم نگران همه، به سمت ساختمان‌های قدیمی است که به نظر می‌رسد دارند نفس‌های آخرشان را می‌کشند. به قول رییس شورای ساختمان آلومینیوم باید در این روزهایی که صحبت از ساختمان‌های قدیمی و شرایط خطرناک آنهاست، کاری کرد وگرنه تا چند روز دیگر همه به ورطه فراموشی می‌سپارند.
 



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
واردات سیگار 70 درصد کاهش یافت (1395/11/11)
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 19:31 | بازدید : 550 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )
خبرگزاری میزان- رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور اعلام کرد: واردات سیگار در 10 ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 70 درصد کاهش یافته است .
 

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، علی اصغر رمزی گفت: واردات 10 ماهه سال 94 ، 12.5 میلیارد نخ بوده است که در 10 ماهه سال جاری به 3.7 میلیارد نخ کاهش یافته است که علت کاهش 70 درصدی را در واردات ناشی از دو عامل  دانست .

رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور  علت اول و اصلی این کاهش را  اجرا شدن تبصره 3 ماده 102 قانون برنامه پنجم اعلام نمود که این تبصره دولت را مکلف کرده است تا در طول برنامه پنجم واردات سیگار را باهمان برند اصلی تبدیل به تولید داخل نماید و در همین راستا از 3 سال قبل با پیگیریهای مستمر مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور واردکنندگان سیگار ملزم به رعایت قانون گردیدند و با راه اندازی واحدهای تولیدی جدید و یا تکمیل ظرفیت واحدهای موجود عملا بخش قابل توجه ای از واردات تبدیل به تولید داخل شده اند و آمار واردات آنها به تولیدات داخلی اضافه شده است و علت دوم این کاهش واردات نیز وضع عوارض و مالیات جدید در قانون بودجه سال 95 بوده است که علاوه بر مالیاتهای قبلی بر واردات سیگار که حدود 100 درصد بوده به ازای هر نخ 500 ریال نیز براساس بند ( د )  تبصره 7 اضافه شده است و بر واردات سیگار در مجموع بین 120  تا  150 درصد عوارض و مالیات دریافت می شود.



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شکاف دخل و خرج خانوارها عمیق‌تر می‌شود/ چرا امکان پس انداز از مردم سلب شده است؟
پس انداز،یکی از پشتوانه های حائز اهمیت در برون رفت از چالش ها و دشواری های مالی و اقتصادی در شرایط سخت،حساس،اضطراری و غیر قابل پیش بینی به شمار می رود،مولفه ای که در شرایط اقتصادی فعلی کشور امکان حصول و تحقق آن همچون گذشته وجود ندارد.

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، یکی از شاخصه ها و مولفه های بسیار برجسته در عرصه اقتصادی به میزان تولید ناخالص داخلی معطوف می شود.

 

به اعتقاد کارشناسان و صاحب نظران حوزه اقتصاد،هر آنچه توانمندی کشور در این بخش تقویت شود،شرایط برای حل و فصل مسائل و مشکلات اقتصادی به نحو شایسته و مطلوب تری فراهم خواهد شد.

 

به واقع،یکی از ملاک ها و معیارهای سنجش میزان توانایی اقتصادی جوامع را می توان در ضریب تولید ناخالص داخلی آن ها جستجو کرد.

 

محبوبه مشیری، ضمن اشاره به نقش بسیار موثر و تعیین کننده تولید ناخالص ملی در ارتقا وشکوفایی هر چه بیشتر بنیه اقتصادی اظهار داشت:با نگاهی به آمار و ارقام منتشر شده در سطح رسانه ها در خصوص میزان شاخص تولید ناخالص ملی ،به این واقعیت پی می بریم که قریب به 12 تا 13 سال پیش این میزان بیش از 5 درصد احصا شده که در صورت استمرار آن تا سال1400 هجری شمسی بسیاری از مشکلات و معضلات اقتصادی مرتفع می شد،اما متاسفانه اعمال و اتخاذ برخی سیاست ها باعث تنزل این میزان شد که نتیجتا در حال حاضر شرایط اقتصادی به وضعیتی دچار شده که سفره مردم کوچک تر،توان و قدرت خرید ضعیف تر و عملا حوزه اقتصادی به چالشی جدی برای خانوارهای ایرانی و بخصوص اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه تبدیل شده است.

 

دانش آموخته رشته اقتصاد عنوان کرد:اگرچه در حال حاضر شاهد حصول برخی توفیقات در عرصه رشد اقتصادی هستیم،لذا آنچه که به عنوان خروجی نهایی این توفیقات باید در توان و قدرت خرید مردم و سفره خانوار احساس شود،مطلوب و شایسته نیست و همچنان بیکاری،محدودیت های موجود در عرصه اشتغال،تعطیلی و مشکلات عدیده و جدی مراکز صنعتی و تولیدی و فضای کسب و کار به هیچ عنوان رضایت بخش و امیدوارکننده به نظر نمی رسد.

 

وی افزود:شرایط بگونه ای است که مصائب اقتصادی صرفا به اقشار بیکار جامعه خلاصه نمی شود،بلکه افراد و گروه هایی که به نحوی شاغل به شمار می روند نیز با چالش های اقتصادی بسیاری دست و پنجه نرم می کنند.

 

مشیری گفت:وضعیت به میزانی بغرنج است که فارغ از نگاه ها و تحلیل های فنی و تخصصی با یک نگاه آماری و تحقیقُ پژوهشی میدانی،به روشنی به وضعیت نامساعد اقتصادی پی می بریم.

 

وی افزود:بسیاری از کسبه،اصناف و فعالان اقتصادی از شرایط موجود گلایه دارند و این امر نشان می دهد،باید مسئولان و نهادهای ذیربط اقصادی،در برخی سیاست های خود تجدید نظری اساسی را لحاظ کنند.

 

دانش آموخته رشته اقتصاد گفت:اساسا مطالعه و بررسی اقتصاد در سه مقطع زمانی کوتاه مدت،میان مدت و بند مدت قابل تحلیل است که در هر سه مقطع،خروجی چندان مثبتی در رونق اقتصادیِ فضای کسب و کار مشاهده نمی شود.

 

مشیری عنوان کرد:به واقع،تحمیل هزینه های سنگین اقتصادی باعث شده تا توان اقتصادی خانوارها در دو حوزه روستایی و شهری،تحت الشعاع قرار گیرد و در حال حاضر شاهدیم امکان پس انداز به عنوان پشتوانه ای برای مدیریت و عبور خانوارها از شرایط سخت و غیر قابل پیش بینی اقتصادی،از بسیاری افراد و گروه های اجتماعی سلب شده است.

 

*بیکاری و درآمد پایین،دو بحران جدی عرصه اقتصادی

 

فریبرز نعیمی،کارشناس اقتصاد و یکی از فعالان تولیدی و صنعتی استان تهران، با اشاره به نقش حائز اهمیت سطحِ کِیفیِ درآمد در ارتقای توانمندی اقتصادی خانوارها عنوان کرد:در شرایطی که بنیه اقتصادی بسیاری از خانوارها به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی ضعیف شده امکان حصول و تامین پس انداز،چندان منطقی به نظر نمی رسد.

 

وی افزود:به واقع،امکان این مولفه حائز اهمیت،زمانی میسر خواهد شد که درآمد و میزان دریافتی سرپرست و افراد شاغل در خانواده،نیازها و الزامات معیشتی آن ها را تامین کند و در نهایت از آنچه که به عنوان مازاد باقی می ماند به تدریج ذخیره لازم برای پس انداز حاصل شود.

 

وی افزود:بدون تردید،مدیریت هزینه ها نیز نقش بسزایی در تحقق شایسته پس انداز ایفا می کند،اما با درنظر گرفتن خط فقر و میزان حقوق دریافتی نان آور خانواده،به روشنی به این واقعیت پی می بریم که امکان پس انداز نه تنها برای بسیاری از خانوارها،میسر نمی شود،بلکه بعضا شرایط به نحوی رقم می خورد که هزینه های مازاد و غلبه آن بر میزان درآمد، باعث افزایش بدهی ها و دیون اقتصادی بسیاری از خانوارها می شود.

 

نعیمی عنوان کرد:یکی از الزامات اساسی در حصول پس انداز،به کسب در آمد کافی معطوف می شود و طبیعتا در خانواده هایی که با بحران بیکاری دست و پنجه نرم می کنند و اعضای خانواده به عنوان عناصر مصرف کننده صرفا از محل درآمد سرپرست خانواده ارتزاق می کنند،تنزل توانمندی اقتصادی در چنین شرایطی دور از انتظار نخواهد بود.

 

کارشناس اقتصاد گفت:بدون تردید،در صورت اجرای صحیح سیاست های اقتصاد مقاومتی،زمینه رفع و دفع بسیاری از تهدیدات اقتصادی مرتفع می شد،اما متاسفانه علیرغم برخی تلاش های انجام گرفته در این خصوص،آنچنان که شایسته و مقتضی است در حوزه اجرا،الزامات و پیش نیازهای مورد نظر در خصوص اقتصاد مقاومتی عملیاتی نشد.

 

وی در خاتمه یادآور شد:تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی،مستلزم یک هم افزایی و همگرایی همه جانبه در تمامی حوزه ها و سطوح است و قطعا با اجرای شایسته و کامل تر تمامی جزئیات سیاست های اشاره شده،علاوه بر رشد تولید ناخالص ملی به عنوان یکی از مولفه های حائز اهمیت در سنجش توانمندی اقتصادی کشور، بسیاری از نارسایی های مرتبط با این حوزه همچون بیکاری،رکود،تورم،تعطیلی و ورشکستگی مراکز صنعتی و تولید مرتفع خواهد شد..



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
بیش از 20هزار واحد کوچک و متوسط صنعتی- کشاورزی تسهیلات گرفتند(1395/11/11)
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 19:7 | بازدید : 544 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )

بیش از 20هزار واحد کوچک و متوسط صنعتی- کشاورزی تسهیلات گرفتند

تهران- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: براساس برنامه پیش بینی شده برای امسال باید 7500 واحد تولیدی کوچک و متوسط از تسهیلات بانکی برخوردار می شدند که با الحاق واحدهای صنایع کشاورزی شمار آنها به بیش از 20 هزار واحد رسید.

 

خبرنگار اقتصادی ایرنا در نشست خبری امروز (دوشنبه) معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، پرسید: براساس برنامه ریزی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، برای راه اندازی هفت هزار و 500 طرح و واحد صنعتی کوچک و متوسط 160 هزار میلیارد ریال اختصاص یافت اما چرا اکنون سخن از افزون بر 20 هزار واحد به میان آمده است؟
«محمدرضا فیاض» در پاسخ به این پرسش گفت: این مبلغ تغییری نکرده است؛ بلکه میزان تسهیلات مورد نیاز واحدهای تولیدی از جمله بخش کشاورزی کمتر از رقم پیش بینی شده بود.
به گفته این مسئول، تاکنون واحدهای واجد شرایط 145 هزار میلیارد ریال تسهیلات جذب کرده اند و این نقدینگی در راه اندازی این واحدها نقش موثری داشته است.
وی گفت: البته عوامل دیگری نیز در فعال سازی واحدهای هدف نقش دارد؛ با این همه، حرکت واحدهای تولیدی افزون بر تامین نیازهای جامعه، اشتغالزایی و رفع بیکاری را نیز به دنبال داشته است.
ادامه دارد.
اقتصام**1559**1961** خبرنگار: حسین عضدی فسا** انتشاردهنده: مریم مسعود



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0